Društvo

EPCG: Sjutra isključenja zbog radova na mreži

02dalekovodok
S
jutra će zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijom ostati djelovi Podgorice, Kolašina, Ulcinja i Berana, saopšteno je Portalu Analitika iz Elektroprivrede.

EPCG: Sjutra isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Bez struje sjutra od devet do 15 časova biće zgrada Alpe cafea u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog i zgrada u Moskovskoj ulici, u kojoj se nalazi Pošta Crne Gore.

U Ulcinju su planirani radovi u trafostanici Velika Plaža 2, pa će od 10 do 16 sati, bez električne energije biće svi potrošači koji se napajaju iz ove trafostanice.

U Beranama od 11 do 12 časova bez napajanja električnom energijom biće Bolnica, Gornji Talum, ulica Dragiše Radevića i dio Beransela, kao i lokali kod Buvljaka i dvije zgrade preko puta Gimnazije.

Iz Elektroprivrede Crne Gore je saopšteno da će zbog planiranih radova u trafostanici Podgorica 2 od strane CGES-a, u petak 4.aprila u periodu od 02:30 do 05:30 časova, bez napajanja električnom energijom ostati konzumna područja trafostanica Ulcinj i Bar.

Zbog planiranih radova u TS 400/ 110 kV Podgorica 2 bez napona će, u petak 4. aprila, od 2.30 do 5.30 sati, ostati TS 110/10 kV Podgorica 4. Bez napajanja će, u tom periodu biti, Tološi, Vranići, dio Momišića, dio Mareze, Kruševac, Donja i Gornja Gorica, Farmaci, Blok 9, dio Bloka 5 i 6, Siti kvart i naselje oko njega, naselje i zgrade iza Delte i oko Krivog mosta, Profesorske zgrade u Bul.Džordža Vašingtona i Nove profesorske zgrade u Studenskoj ulici, kao i fabrike “Elastik” i “Radoje Dakić”.

U Kolašinu će sjutra, zbog radova na 10kV dalekovodu bez struje će, od deet do 14 sati biti naselje Trebaljevo i Sjerogošte.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.