Podgorica

Prekršajna prijava zbog upada u Dječiju bolnicu

02djecijabolnicaok
S
lužbenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Podgorica su danas oko 00,20 časova, Područnom organu za prekršaje u Podgorici, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, priveli M.K. (42) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio prekršaj iz čl. 7 Zakona o javnom redu i miru – drsko ponašanje.

Prekršajna prijava zbog upada u Dječiju bolnicu
Portal AnalitikaIzvor

“M.K. je juče oko 18,50 časova, pokušao da mimo protokola uđe u Dječiju bolnicu, što mu nije dozvolio portir N.K, koji je zbog toga pozvao Dežurnu službu CB Podgorica. Policijski službenik je po dolasku obavio razgovor sa M.K. i N.K. i udaljio M.K. sa lica mjesta, uz mjeru upozorenja. M.K. je otišao iz kruga bolnice, ali se nedugo potom, kako se sumnja, vratio i preskočio ogradu sa zadnje strane objekta, što je primijetio portir koji je ponovo pozvao Dežurnu službu CB-a. Policijska patrola je odmah upućena na lice mjesta, gdje je zatekla M.K, koji se, kako se sumnja, neposredno prije dolaska patrole policije drsko ponašao prema portiru N.K, upućujući mu više uvrjedljivih riječi. Policijski službenici su M.K. priveli u službene prostorije. Izjava je uzeta i od N.K.”, navodi se u saopštenju Uprave policije, dostavljenom Portalu Analitika.

O događaju je obaviješten Osnovni državni tužilac u Podgorici, koji se izjasnio da u ponašanju M.K. nema elemenata bića krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti.

Portal Analitika