Društvo

Rasvijetljena teška krađa na Cetinju

02lisiceok
S
lužbenici Uprave policije uhapsili su V.V. (19), R.V. (18) i S.V. (18) sa Cetinja zbog osnovane sumnje da su počinili krivično djelo teška krađa. U saopštenju dostavljenom Portalu Analitika se navodi da su policijski službenici nakon višednevnih i opsežnih aktivnosti na rasvjetljavanju teške krađe počinjene na štetu S.J. iz Podgorice, identifikovali počinioce.

Rasvijetljena teška krađa na Cetinju
Portal AnalitikaIzvor

“V.V, R.V. i S.V. su se, kako se sumnja dovezli vozilom marke „Seat“, sa kojeg su prethodno skunuli registarske tablice, u mjesto Dodoši – Cetinje, na oko 100 metara udaljenosti od kuće – vlasništvo oštećene, nakon čega su V.V. i R.V. došli do objekta, dok je S.V. ostao kod vozila“, navodi se u saopštenju.

Sumnja se da je V.V. po dolasku do kuće, upotrebom podesnog sredstva ušao u nju i sa R.V ukrao plazma televizor, jedan DVD aparat i jednu muzičku liniju, dok je S.V. dovezao vozilo, kako bi u njega smijestili ukradene stvari.

-Potom su, sumnja se, V.V. i R.V, obili prozor i balkonska vrata drugih prostorija kuće, ali iz tih prostorija nijesu ništa ukrali- navode iz Uprave policije.

V.V, R.V. i S.V. su ukradene predmete prodali na području Cetinja. Policijski službenici su uspjeli da pronađu ukradene predmete i vrate ih oštećenoj. O kompletnom događaju je obaviješten zamjenik osnovnog državnog tužioca u Cetinju kojem su V.V, R.V. i S.V, uz izvještaj, juče predati na dalju nadležnost.

Portal Analitika