Turizam

TO Budva na Sajmovima turizma u Sankt Peterburgu i Bakuu

0204budva
T
uristička organizacija opštine Budva predstaviće ponudu Budvanske rivijere na Mađunarodnom sajmu turizma (AITF) u Bakuu, od 3. do 5. aprila, i po prvi put na sajmu turizma u Sankt Peterburgu, takođe od 3. do 5. aprila 2014. godine.

TO Budva na Sajmovima turizma u Sankt Peterburgu i Bakuu
Portal AnalitikaIzvor

Turistička organizacija Budve je, zbog trenutne krize i očekivanog pada dolazaka iz Ukrajine, pojačala aktivnosti na tržištu Rusije i vanredno uvrstila u kalendar sajamskih nastupa i sajam turizma u Sankt Peterburgu.

-Na sajmu turizma u Bakuu, u Azerbejdžanu, predstavićemo se na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajedno sa Turističkom organizacijom Herceg Novog i predstavnicima turističke privrede Budve: „Montenegro Stars Hotels Group“ i „R Tours“. Na sajmu turizma u Sankt Peterburgu predstavićemo se takođe na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Herceg Novog i Bara, kao i predstavnicima turističke privrede Budve: HG „Budvanska rivijera“, „Montenegro Stars Hotels Group“, „Queen of Montenegro“, „Globtour“, „Adria DMC“ i „R Tours“.- navodi se u saopštenju TO Budva.

Iz ove organizacije su najavili brojne sastanke sa turoperatorima i predstavnicima turističkih agencija. Posjetiocima štanda biće ponuđen raznovrstan materijal na ruskom i engleskom jeziku uz pomoć kojeg će se moći upoznati sa svim onim što nudi Budva u 2014. godini.

 

Portal Analitika