Društvo

U toku Sajam vjenčanja u Delti

2904vjencanje
P
eti jubilarni sajam vjenčanja Vaša Bajka svečano je otvoren u petak u 18 časova, a u toku prigodnog programa posjetioci i izlagači uživali su u defileu modela koji su nosili modele vjenčanica iz salona koji učestvuju na sajmu i nastupima gudačkog kvarteta Unique i orkestra Dobri momci Podgorica.

U toku Sajam vjenčanja u Delti
Portal AnalitikaIzvor

U toku sajma budući mladenci imaju priliku da se upoznaju sa ponudom 25 izlagača. Buduće mlade imaju priliku da isprobaju vjenčanice iz salona vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Neven Wedding&Flower, a na raspolaganju su im i timovi frizera i kozmetičara iz salona Spes i Believe by Biljana Mihaljević kao i šminkerka Sanja Blagojević. Buduće mlade imaju mogućnost i da izaberu nakit koji se najbolje uklapa uz odabranu vjenčanicu, a svoje radove predstavlja Tija Art Unikatni nakit. Da bi izgled bio potpun potrebno je odabrati i obuću, a svoju ponudu predstavlja Dot. Concept Store.

Budući mladenci imaju priliku i da izaberu najkreativniju svadbenu dekoraciju, a svoje umijeće na vrlo lijep dekorisanim štandovima predstavljaju agencije za dekoraciju: Lunna, Happy Day i Neven Wedding&Flower. Bogatu ponudu svadbenih torti i kolača predstavljaju:Torte Čarolija, poslastičara Marina, XAOC kafe i pekara-poslastičara 3 Princa, a prostor i meni za svadbena veselja predstavljaju restorani Sport Club, Internacional i Od sumraka do svitanja. Posjetioci manifestacije imaju priliku i da uživaju u degustaciji vina iz ponude vinarije Jelena Savojska.

Svoje usluge predstavljaju i fotografi i snimatelji: Foto i video ekipa, Switch production, Pro Studio Photo&Video Production i Promo-Montenegro fotograf Sergej Zabijako, a ponudu destinacija za bračno putovanje predstavlja turistička agencija Planettours. U toku manifestacije svoj muzički repertoar za svadbena veselja prestavlja orkestar Dobri momci Podgorica, a posjetioci imaju priliku i da se upoznaju sa uslovima za dobijanje stambenih kredita u Erste banci.

Svi izlagači posjetiocima nude sajamske popuste na svoje usluge.

Sajam vjenčanja Vaša Bajka trajaće do nedjelje, 30. marta. Svečano zatvaranje, u toku kojeg će nastupiti umjetnički centar Dream, biće održano u nedjelju, u 19 časova. Organizator će učesnicima sajma uručiti zahvalnice, a biće proglašeni i najbolji učesnici, po izboru posjetilaca i učesnika.

Portal Analitika