Društvo

MIJOVIĆ: Menadžment KCCG radi maksimalno na bezbjednosti zaposlenih

2904mijovic
D
irektor Kliničkog centra Crne Gore Milan Mijović kazao je za TV Vijesti, povodom učestalih napada na radnike te institucije, da menadžment radi maksimalno na zaštiti svojih zaposlenih, te da napadi i nijesu toliko učestali u odnosu na prethodni period.

MIJOVIĆ: Menadžment KCCG radi maksimalno na bezbjednosti zaposlenih
Portal AnalitikaIzvor

-Oni nijesu nešto učestaliji nego ranije. Mi svake godine imamo jedan ili dva takva slučaja, kazao je Mijović za TV Vijesti.

Prema njegovim riječima, menadžement radi maksimalno kako bi „bezbjednost i rad zaposlenih u KCCG bio što kvalitetniji i sigurniji“ i dodaje i da ne osjeća odgovornost.

-Ja ne osjećam nikakvu odgovornost, naprotiv. Vidim dosta aktivnosti koje idu ka tome da naš rad bude što bezbjedniji, istakao je Mijović.

Prema njegovim riječima, obezbjeđenje KCCG trenutno ne može biti bolje zbog aktuelne finansijske situacije.

-Obezbjeđenje je onako kakavo imamo, ne može biti bolje. To je obezbjeđenje koje dugi niz godina postoji u takvom obliku. Mi razmatramo mogućnost ponovnog uvođenja firme koja će raditi obezbjeđenje na rizičnim lokacijama, kao što je Urgentni centar. Ali trenutno nam finansijska sredstva ne dozvoljavaju da uđemo u taj projekat, kazao je Mijović za TV Vijesti.

On je najavio da će već sljedeći mjesec svaki pacijent dobijati po dvije kartice za automatski ulazak u bolnicu, a da preko dvoje ljudi neće moći da bude pored pacijenta.

foto: pobjeda.me

Portal Analitika