Abiznis

EPCG: Isključenja struje u Podgorici zbog radova na mreži

0302dalekovod
S
jutra će na teritoriji Podgorice zbog planiranih radova na mreži brojna naselja i ulice ostati bez napajanja električnom energijom, saopštila je Elektroprivreda Crne Gore.

EPCG: Isključenja struje u Podgorici zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

Zbog planiranih radova u trafostanici Vasa Raičkovića 13 u periodu od devet do 11 sati, bez napajanja električnom energijom biće takozvana Barska zgrada u ulici Vasa Raičkovića i zgrada paralelno sa njom, u dvorišnom dijelu.

Takođe će od 11 do 14 časova bez napajanja električnom energijom biti zgrada Inpeka u ulici Ivana Vujoševića, od br. 21 do br. 25.

Bez struje će sjutra od osam do 11 sati biti potrošači zgrade na uglu ulica Oktobarske revolucije i Kralja Nikole, soliteri Drvoimpeksa i okolne zgrade.

Sjutra su planirani radovi i na trafostanici Sahat kula pa će od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti zgrada Pejtona u ulici Oktobarske revolucije, zgrada Cosmetiks marketa i dvije zgrade iza nje u ulici Kralja Nikole, kao i potrošači na trgu Vojvode Bećir-bega Osmanagića.

„Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i pouzdanijeg napajanja električnom energijom potrošača na navedenim područjima. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi“, saopšteno je iz Elektroprivrede.

 

Portal Analitika