Društvo

Izložba „Vode Crne Gore“ u Bazaru (FOTO)

22VodeCrneGoreok
P
ovodom obilježavanja Svjetskog dana voda,  tržni centar „Bazar“  je u saradnji sa glavnim sponzorima projekta, „Bla Bla Shop“-om i „MTEL“-om organizovao foto konkurs na temu „Vode Crne Gore“. Dvadeset fotografija sa najvećim ukupnim brojem likeova sa Facebook stranice i profila "Bazar"-a izloženo je u okviru foto-izložbe „Vode Crne Gore“.

Izložba „Vode Crne Gore“ u Bazaru (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Svi posjetioci su danas u periodu od 10 do 14 časova mogli na licu mjesta da glasaju za najljepšu fotografiju. Upravo uz pomoć glasova publik,e tročlani stručni žiri, fotografi - Aida Kajabegović Dizdarević, Miloš Ćetković i Igor Milić izabrali su dvije najbolje fotografije.

22cijevnaok

Prvo mjesto i muzičku liniju Pioneer EM-11, koju poklanja „Bla Bla Shop“, osvojila je fotografija koju nam je poslala Jovana Boričić – Cijevna-vodopad.

Drugo mjesto i mobilni telefon Alcatel Pixi, koji poklanja „MTEL“, osvojila je fotografija koju je poslala Janja Pečurica – Skadarsko jezero.

22skadarskook

Iz Bazara pozivaju sve zainteresovane da posjete foto-izložbu „Vode Crne Gore“ sa fotografijama dvadeset finalista, koje predstavljaju dio prirodnog bogatstva Crne Gore. Izložba će trajati do 28. marta.

Uručenje nagrada za I mjesto,  II mjesto i ostale finaliste će biti organizovano u ponedjeljak, 24. marta u 20 sati u tržnom centru „Bazar“.

Portal Analitika