Abiznis

Telenor: Brzi internet i čuvanje podataka za postpejd korisnike

2103telenorlogook
K
ompanija Telenor ponudila je korisnicima opciju čuvanja svih podataka iz telefona i računara, (fotografije, snimci, dokumenta...) uz korišćenje, recimo, Capture aplikacije na kojoj se čuvaju fajlovi. Ukoliko korisnik izgubi, promijeni ili ošteti telefon, može da pristupi sačuvanim podacima sa bilo kojeg uređaja i u svakom trenutku, pri čemu je Telenor za korišćenje Capture aplikacije dodijelio dodatni internet saobraćaj na mobilnom telefonu, saopšteno je Portalu Analitika iz Telenora.

Telenor: Brzi internet i čuvanje podataka za postpejd korisnike
Portal AnalitikaIzvor

-Opcija skladištenja podataka dostupna je uz postpejd pakete, koji sada pored neograničenih minuta razgovora u Telenor pametnoj mreži sadrže i više minuta za razgovore ka drugim mrežama- navedeno je u saopštenju.

Portparol Telenora Adrijana Husić kaže da nagrađuju lojalnost postpejd korisnika kroz stalno poboljšanje postojećih paketa.

-Uz više besplatnih minuta u zemlji i inostranstvu, kao i neograničeni brzi Internet, unaprijedili smo pakete i uvođenjem dodatnog Capture servisa. Telenor korisnici ovog servisa više neće morati da brinu da će izgubiti fotografije i video snimke iz telefona, jer će ih imati sačuvane- navela je Husić,.

Korisnici koji žele da promijene paket sada na web stranici Telenora mogu da izaberu visinu mjesečne pretplate, željeni broj minuta ka svim mrežama i količinu interneta, nakon čega će im softver automatski predložiti odgovarajuće pakete.

Iz Telenora su podsjetili i da se nepotrošeni minuti i SMS-ovi iz aktuelnih postpejd paketa („Premium“, „Prenesi i surfuj“ i „Prenesi i dopuni“) mogu prenijeti u naredna tri mjeseca, što korisnicima omogućava maksimalno iskorišćenje paketa koji plaćaju.

Portal Analitika