Abiznis

M:tel: Rezervacije za Samsung Galaxy S5

2103samusng
M
obilni telefon Samsung Galaxy S5 od danas se može rezervisati u svim m:tel-ovim poslovnicama, pozivom Kontakt centra na broj 1600 kao i putem FB stranice Mtel Imate Prijatelje. Za prvih 50 kupaca obezbijeđen je poklon - cover za telefon.

M:tel: Rezervacije za Samsung Galaxy S5
Portal AnalitikaIzvor

Samusng Galaxy S5 sa ekranom  od 5,1 inča, rezolucije 1.920x1,080 piksela, napravljen je prema željama korisnika i donosi jednostavne, ali moćne i primjetne promjene. Radi na četvorojezgrenom Snapdragon procesoru, ima senzor otisaka prstiju sa kojim će se moći otključavati telefon i obavljati autorizacija kupovine putem Interneta. Kamera od 16 megapiksela, sa naprednom HDR tehnologijom, u potpunosti sklopljena od komponentni profesionalnih fotoaparata, učiniće da nezaboravni trenuci koje korisnici žele da zabilježe budu sačuvani u vidu oštrijih, jasnijih i življih fotografija.

Ultra power saving mode opcija omogućava produženje trajanja baterije, kroz automatsko isključivanje svih naprednih funkcija i pretvaranje ekrana u crno-bijeli kada ne koristite telefon.

Telefon odlikuju i specijalne funkcije poput brzog povezivanja, posebnih alatki za fitnes i funkcija za bolju zaštitu uređaja.  Telefon ima i poseban senzor sa zadnje strane za mjerenje broja otkucaja srca. Pored ovoga Samsung Galaxy S5 je i vodootporan.

Samsung Galaxy S5 podržava LTE 4G mrežu, Wi-Fi konekciju.

Uređaj napaja baterija od 2800mAh, koja omogućava 12 sati prikazivanja videa i 10 sati surfovanja. Može se puniti i bežičnim putem.

Više informacija o akciji korisnici mogu naći putem aplikacije m:go, Facebook stranic Mtel Imate prijatelje, veb sajta

www.mtel.me

i besplatnim pozivom na broj Korisničkog servisa 1600.

Portal Analitika