Turizam

MIPA: Soho grupa pravi primjer za strane investicije

2003MIPAlogook
K
ompanija “Soho Hotels & Resort” predstavila je  jedinstveni  i  ekskluzivni  stambeni  kompleks zatvorenog  tipa  u Crnoj Gori, na  samoj obali Jadranskog mora. Na teritoriji od 20 hektara u toku  je izgradnja club resorta  sa hotelom od pet zvijezdica i  52 vile tipa  lux, a čitav kompleks je smješten u tihoj uvali okruženoj stoljetnom  šumom borovih stabala  i palmi (bivši hotel INEX - Zlatna obala), saopšteno je Portalu Analitika iz Agencije za promociju stranih investicija (MIPA).

MIPA: Soho grupa pravi primjer za strane investicije
Portal AnalitikaIzvor

- Rastojanje od kompleksa do centra turističkog gradića  Sutomora približno je 1 km, a do grada Bara oko 4 km. Do aerodroma Podgorica rastojanje je 30 km, a do aerodroma Tivat 40 km. Planirani završetak radova na vilama je 15.06.2014.godine, a svečano otvaranje hotela planirano je za 15. jun 2015. godine - precizirano je u saopštenju.

Direktor Agencije za promociju stranih investicija Miloš Jovanović istakao je da je Soho grupa, koja će da uzme zastupništvo poznatog lanca Kempinski hotela, pravi primjer čiste i postojane realizacije velike strane investicije u Crnoj Gori.

- Ovakvi projekti predstavljaju pravu reklamu na svjetskom nivou za Crnu Goru, a takođe oslikavaju otvoreni i prijatni crnogorski biznis ambijent, koji omogućava dolazak svjetski poznatog investitora u našu zemlju", zaključio je Jovanović.

Portal Analitika