Društvo

Miličković uhapšen zbog sumnje da je sam postavio bombu

milickoviccc


P
odgorička policija uhapsila je Vladimira Miličkovića (27), člana navijačke grupe Varvari, zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje. On je juče prijavio da je na pragu stana u centru Podgorice „pronašao eksplozivnu napravu zelenkaste boje, koja je izgledala kao kašikara sa dodacima“, a policija je došla do osnovanje sumnje da je on sam postavio bombu.

Miličković uhapšen zbog sumnje da je sam postavio bombu
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju policije, V.M. se sumnjiči i za krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.


Policija saopštava da je prijava o postavljenoj ručnoj bombi u Dežurnoj službi CB Podgorica primljena oko 18,30 sati, nakon čega su policijski službenici, sa Vatrogasnom jedinicom i Službom hitne medicinske pomoći, kao i službenicima Direktorata za vanredne situacije, izašli na lice mjesta i uklonili bombu.

bomba
„Policijske aktivnosti koje su preduzete radi rasvjetljavanja događaja ukazale su na sumnju da je V.M. lažno prijavio da je ispred vrata njegovog stana postavljena bomba. Osnovano se sumnja da je on bombu, koju je ilegalno posjedovao, sam postavio ispred vrata svog stana“, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni V.M. je, uz krivičnu prijavu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela, zaključuje se u saopštenju.

(RTCG, foto: cdm.me)

Portal Analitika