Zanimljivosti

Uskoro Digitalizuj.me škola upravljanja internet zajednicom

1103digitalizuj
N
VO Digitalizuj.me pokreće uz podršku Fonda za aktivno građanstvo (FAKT) novi projekat – Digitalizuj.Me školu upravljanja internet zajednicom. Škola će biti održana u periodu od 24. marta do 24. aprila 2014. godine u prostorijama kompanije doMEn u Podgorici.

Uskoro Digitalizuj.me škola upravljanja internet zajednicom
Portal AnalitikaIzvor

Škola je namijenjena srednjoškolcima i studentima, koji žele da nauče šta je upravljanje zajednicom (community management), kako se razvija strategija komunikacije na društvenim medijima, kao i da savladaju napredne tehnike korišćenja istih. Polaznici škole će imati priliku i da nauče kako napraviti izbor platforme za komunikaciju, kako upravljati Facebook stranicom, kako pratiti saobraćaj na istoj i koristiti te informacije za bolju promociju, kako izgraditi prisustvo na Twitteru, šta je to “reach”, a šta “sentiment, itd.

Tokom prve tri nedjelje, polaznici će slušati predavanja dva puta sedmično (ponedjeljkom i četvrtkom), u popodnevnim časovima u trajanju od 90 minuta. Nakon toga, dobiće zadatak da u grupama razviju sopstveni projekat u vidu strategije razvoja zajednice za konkretnu organizaciju. Strategija će biti ocijenjena od strane stručnog žirija i polaznici koji uspješno odbrane svoj projekat dobiće sertifikate.

Škola je potpuno besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Konkurs za prijavu je otvoren do četvrtka, 20. marta u 23:59. Prijavu sa kratkom biografijom (CV) kandidata treba poslati na mail dm@digitalizuj.me

Portal Analitika