Rukomet

VIDEO: Milena Knežević se izvinila Aniti Gorbic

milena
R
ukometašica Budućnosti Milena Knežević, javno se izvinila Aniti Gorbic, zbog sinoćneg incidenta na utakmici Lige šampiona između Budućnosti i Đera, kada ju je udarila glavom.

VIDEO: Milena Knežević se izvinila Aniti Gorbic
Portal AnalitikaIzvor

- Draga Anita, koristim se prilikom da se izvinim tebi lično, svom klubu koji volim i poštujem iznad svega, kao i cjelokupnoj javnosti, zbog nesportskog postupka koji sam sinoć napravila, napisala je Knežević.

- Moj postupak nije povrijedio samo mene, već i mnoge ljude koje duboko poštujem, uključujući tebe. Svjesna sam da za ono što sam uradila ne postoji opravdanje, ali želim da te zamolim da prihvatiš moje iskreno izvinjenje i doživiš ga kao znak iskrenog kajanja. Ovaj postupak ne pokazuje moje pravo lice i uradiću sve što je u mojoj moći da ne dopustim da me on definiše i poništi sve ono što sam uradila za sport. Svjesna sam da će to zahtijevati puno truda i napornog rada, ali sam spremna da prihvatim izazov, što sam uradila mnogo puta do sada. Nadam se da ću iz ovoga izaći jača i da ću pokazati svima da je prava Milena Knežević-sportistkinja koja iskreno poštuje fer igru i živi za ovaj predivni sport, zaključila je Knežević u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Čelnici Đera podnijeli su žalbu EHF-u, tako da Milenu očekuje kazna.

- Poslali smo formalno pismo žalbe EHF-u. Tražili smo dodatno istragu kako bi se zaštitio imidž rukometa i kaznilo nesportsko ponapanje. Cilj je da se u budućnosti spriječe ovakvi događaji,  stoji u saopštenju mađarskog kluba.

Portal Analitika