Društvo

Cvijeće i podrška za Sigurnu žensku kuću povodom 8.marta

0903porukapocetnaok
N
VO Mladiinfo Montenegro povodom 8. marta, Dana žena, odlučila je da obraduje štićenice, zaposlene i volonterke Sigurne ženske kuće iz Podgorice.

 

Cvijeće i podrška za Sigurnu žensku kuću povodom 8.marta
Portal AnalitikaIzvor


Akcija je, kao je saopštila

Portalu Analitika

ova NVO, organizovana u saradnji sa cvjećarom Hedera, koja je rado izašla u susret i poklonila po ružu za 15 dama. Osim cvijeta, pripadnicama ljepšeg pola uručene su i poruke podrške.



0903cvijece1

 

“Tragedija se mora koristiti kao izvor snage. Bez obzira na vrstu teškoća, na težinu bolnog iskustva, ako izgubimo nadu, doživeli smo pravi brodolom“ - Dalaj Lama i „Mnogo nas ima više hrabrosti nego što i sanjamo da imamo“ - D. Karhegi, samo su neke od mudrih izreka poznatih ljudi, kojima smo željeli da ohrabrimo žrtve nasilja, ali i da pružimo podršku zaposlenima i volonterkama Sigurne ženske kuće koje im pomažu. Odlučili smo da baš njima uljepšamo Dan žena, jer smatramo da i taj mali znak pažnje može izmamiti njihov osmijeh i dati im snage da istraju u svojoj borbi", saopštili su iz NVO Mladiinfo Montenegro.

Direktorica SŽK Ljiljana Raičević izrazila je zahvalnost jer su baš oni odabrani za ovu akciju i naglasila da, uprkos svim donacijama koje imaju, svaka podrška štićenicama je od velikog značaja.

0903nvomladiinfo

Članovi NVO Mladiinfo Montenegro kazali su da je to samo početak saradnje sa ovom NVO i da, kao odgovorni i aktivni članovi društvene zajednice, planiraju još mnogo akcija, kako za ovu ugroženu grupu, tako i za ostale.

NVO Mladiinfo Montenegro osnovana je 30. marta. 2011. godine. Organizacija se bavi informisanjem, edukacijom i aktivnim učešćem mladih u procesima donošenja odluka.

Portal Analitika