Društvo

Katica Nišavić dobitnica fotokonkursa m:tel-a

konkursmatel0703
K
ompanija m:tel uručila je danas nagradu Katici Nišavić pobjednici fotokonkursa organizovanog putem Facebook korporativne stranice Mtel Imate Prijatelje. U periodu od 17-28. februara fotografiju na temu „Pravi prijatelji, pomažu, podržavaju, poklanjaju...kako vi to radite?“  poslalo je nekoliko stotina fanova, a čak 86 je ušlo u uži izbor.

Katica Nišavić dobitnica fotokonkursa m:tel-a
Portal AnalitikaIzvor

- Potrebno je bilo da takmičari konkursa budu kreativni, duhoviti, drugačiji, a Katica Nišavić je upravo svojom fotografijom oduševila konkursnu komisiju i jednoglasno je odlučeno da upravo njoj bude dodijeljen eklskluzivni telefon Huawei Ascend P6. Posebno nas raduje da je ovaj konkurs privukao Katicu da lajkuje našu korporativnu stranicu. I ubuduće ćemo organizovati različita takmičenja i pripremati iznenađenja za korisnike i fanove sa Facebook-a - rekla je prilikom uručivanja nagrade Ana Martinović, PR menadžer m:tel-a, saopšteno je iz te kompanije.

Prilikom preuzimanja nagrade studentkinja Katica Nišavić je istakla da je nagrada posebno raduje jer će od sada putem pametnog telefona imati online pristup Internetu i jednostavnu i brzu komunikaciju sa kolegama i prijateljima, pa čak i besplatne razgovore i SMS komunikaciju putem m:go aplikacije.

Direktor Huawei-a za Crnu Goru Jasmin Krasnići koji je bio i član komisije za izbor najbolje fotografije izrazio je uvjerenje da će se uspješna saradnja sa m:tel-om nastaviti i najavio je da će najnoviji model Huawei G6 u narednom periodu biti ekskluzivno u prodaji u m:tel-u.

Kompanija m:tel svoju stratešku orjentisanost bazira na mobilnom Internetu i razvoju aplikacija, a u ovom trenutku bilježi preko 70.000 fanova na Facebook-u. Mtel Imate Prijatelje predstavlja korporativnu Facebook stranicu telekomunikacionog operatora sa najviše fanova u Crnoj Gori.

Više informacija o ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći putem jedinstvene korporativne aplikacije m:go, Facebook stranice Mtel Imate prijatelje, web site-awww.mtel.mekao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Portal Analitika