Društvo

Porto Montenegro donirao automobil Radio Tivtu

0703radiotivat
U
cilju nastavka dobre saradnje i podrške pri realizaciji medijskog programa, kompanija Adriatic Marinas donirala je danas Lokalnom javnom emiteru Radio Tivat, vozilo marke Volkswagen Polo, 1,4 TDI.

Porto Montenegro donirao automobil Radio Tivtu
Portal AnalitikaIzvor

- Lokalni medijski servis Radio Tivat uživa povjerenje svih građana Tivta i Boke Kotorske, i u njemu vidimo medijskog prijatelja koji brzo, efikasno i objektivno izvještava o svim aktivnostima u gradu Tivtu, kao i kompanije Adriatic Marinas na projektu Porto Montenegro. Veb sajt Radio Tivta, je odlična medijska platforma za multimedijalnu prezentaciju svih lokalnih vijesti, koja uvjek na pravi način prezentuje sve aktuelnosti grada koji postaje centar elitnog turzma,- kazao je PR Porto Montenegra Danilo Kalezić na primopredaji ključeva automobila.

Dragan Popadić, direktor Radio Tivta, kazao je da je ova donacija veoma značajna jer je Tivat danas grad dinamičnog razvoja u kome je izazov postići da mali tim stručnih novinara proprati sve sadržaje i dešavanja,: - Mi smo lokalni javni servis koji uživa veliko povjerenje građana, koje svakodnevno opravdavamo kroz objektivno izvještavanje o događajima iz zajednice. Automobil je vrijedna donacija, a biće veoma iskorišten za brojne aktivnosti na dnevnom nivou.- rekao je Popadić.

Kompanija Adriatic Marinas je ovom donacijom nastavila sa društveno odgovornim aktivnostima koje su usmjerene na podršku gradu Tivtu, kao i brojnim nevladinim organizacijama, kulturnim, sportskim, obrazovnim i zdravstvenim institucijama.

Portal Analitika