Društvo

DPS: Obijene i opljačkane prostorije OO DPS Berane

okdpslogo1
S
a potpisom provalnika "SNP do pobjede" sinoć su provaljene i opljačkane prostorije Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Beranama, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

DPS: Obijene i opljačkane prostorije OO DPS Berane
Portal AnalitikaIzvor

- U samom finišu poličke kampanje u kojoj smo civilizovano i kulturno otrpjeli sve uvrede i neosnovane napade, naši politički rivali su sinoć primijenili najprizemnije kriminalne metode prema Demokratskoj partiji socijalista. Ovo nije samo napad na jednu političku partiju, već atak na slobodne i fer izbore. Sami provalnici, kao i oni kojih su ih poslali da lome i kradu i da se na kraju potpišu, znaju ko će biti pobjednik izbora u nedjelju, zato im nije preostalo ništa drugo osim da pokušaju nasilnim radnjama da ugroze našu pozitvnu kampanju na njenom samom kraju – navodi se u saopštenju DPS-a dostavljenom Portalu Analitika koje potpisuje porparol Časlav Vešović.

On navodi da DPS garantuje da će njihov rezultat biti bolji nego ikada, a da kriminalci i njihovi inspiratori zbog ovoga moraju odgovarati.

- Zato pozivamo nadležne državne organe da sprovedu hitnu istragu, otkriju i sankcionišu kriminalce i njihove nalogodavce. Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane je Osnovnom državnom tužiocu podnio krivičnu prijavu – navodi se u saopštenju.

 

Portal Analitika