Društvo

U Podgorici pronađen ukradeni mercedes i vraćen vlasniku

policijaok
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave policije, Centra bezbjednosti Podgorica su juče, Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, podnijeli poseban izvještaj protiv M.M. (21) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila na štetu svog sugrađanina I.S., saopšteno je iz Uprave policije.
U Podgorici pronađen ukradeni mercedes i vraćen vlasniku
Portal AnalitikaIzvor

Naime, policijski službenici su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, postupajući po prijavi I.S. u kojoj se navodi da mu je otuđeno vozilo marke „Mercedes“- E klase, podgoričkih registarskih oznaka koje se nalazilo parkirano ispred njegove kuće u ulici S.Boljevića u Podgorici.
Preduzete mjere i radnje su rezultirale identifikovanjem i pronalaženjem M.M. i otuđenog vozila. Pronađeno vozilo je oduzeto od M.M. i vraćeno oštećenom vlasniku.
M.M. je, kako se sumnja, 1. marta 2014. godine, primjetivši da su ulazna vrata kuće oštećenog otvorena, ušao u unutrašnjost hodnika i sa cipelara otuđio ključeve od pomenutog vozila, a potom stavio vozilo u pogon i udaljio se sa njim u nepoznatom pravcu.
O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo, navedeno je iz policije.

 

Portal Analitika