Društvo

Dedeić: Zabranjen skup podrške Putinu u Beranama

43ber
P
redsjednik Srpske liste SL Dobrilo Dedeić optužio je sinoć ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića i političkog direktora Demokratske partije socijalista Tarzana Miloševića da su onemogućili održavanje skupa podrške ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu i Rusiji u Beranama.

Dedeić: Zabranjen skup podrške Putinu u Beranama
Portal AnalitikaIzvor

Dedeić je, kkao piše Dan, kazao da mu je iz policije saopšteno da skup nije blagovremeno prijavljen i da na platou ispred zgrade beranske opštine može da se okupi najviše 19 lica.

„Za neodržavanje skupa najodgovorniji su ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i Tarzan Milošević, čovjek koji rukovodi predizbornim aktivnostima DPS-a u Beranama. Priznajemo da nijesmo u zakonskom roku prijavili održavanje skupa. Međutim, s duge strane podsjećamo da su se slični skupovi u Crnoj Gori održavali i do sada, bez obzira na neblagovremenost prijave“, kazao je Dedeić.

On je istakao, da je neko htio da u centru Berana izvrši promociju NATO-a svakako da bi imao podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i odgovornih ljudi iz Demokratske partije socijalista.

Po tvrdnji Dedeića, Srpska lista pomenuti slučaj predočiće ruskoj ambasadi u Podgorici.

Dobrilo Dedeić je rekao da Srpska lista šalje podršku bratskoj Rusiji i njenom nastojanju da zaštiti pravoslavni ruski i ukrajinski narod.

On je rekao da su Pokret Dveri u Beogradu, Srpska lista u Beranama i Srpski narodni pokret „Izbor je naš” u Banjaluci, juče u 17 časova organizovali skupove podršku Vladimiru Vladimiroviču Putinu i Rusiji.

Izvor: Dan,CdM

Portal Analitika