Društvo

UP: Otkriveno oko 22 kg skanka

droga1
S
lužbenici Uprave policije odjeljenja granične bezbjednosti Bar, stanice granične policije Ulcinj su, u zajedničkoj akciji sa službenicima Uprave carina i granične policije Albanije spriječili su pokušaj krijumčarenja oko 22 kilograma skanka iz Albanije u Crnu Goru, na graničnom prelazu „Sukobin – Murićani“, saopšteno je iz Uprave policije.

UP: Otkriveno oko 22 kg skanka
Portal AnalitikaIzvor
- Službenici Stanice granične policije Ulcinj, carinski službenici i službenici albanske granične policije su juče, 01. marta 2014. godine, na pomenutom graničnom prelazu, na ulazu u Crnu Goru prvo kontrolisali a potom izvršili pretres putničkog vozila marke „Mercedes“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin L.H. (53) – navodi se u saopštenju.droga3

Pretresom su, u bankinama pomenutog vozila, pronađena 23 pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko 22 kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank.

L.H, vozilo i pronađena materija su, u skladu sa protokolom o radu na ZGP „Sukobin – Murićani“, predati Policiji Republike Albanije, radi daljeg postupanja.

 

 

Portal Analitika