Društvo

FOTO: Djevojka u bijelom marketinški potez SNP-a!

oksnp1pr
M
isterija djevojke u bijelom koja se četiri dana pojavljivala na podgoričkog glavnom trgu je otkrivena - njen "performans" je politički trik Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije.

FOTO: Djevojka u bijelom marketinški potez SNP-a!
Portal AnalitikaIzvor

Kako javlja portal vijesti.me  djevojka se i danas tačno u 12 pojavila na podgoričkom trgu gdje su joj se pridružili i simpatizeri SNP-a, a svi su držali zatvorene poruke.

Tri minuta kasnije otvorili su svoje poruke na kojima je pisalo "Odgovoran narod", "Aleksa Bečić", "Hoću na posao", "Hoću i više i bolje", "Hoću poštenog gradonačelnika", "Hoću gradsko pozorište", "Hrabrost, mudrost, mladost".

oksnp2
Djevojka u bijelom je nosila poruku "Ovu priliku ne smijemo da propustimo".

Na trgu je bilo okupljeno više desetina građana, a nakon otvaranja poruka članovima i simpatizerima SNP-a pridružio se Aleksa Bečić kandidat te partije za gradonačelnika Podgorice.

"Kucnuo je čas. Ovu priliku ne smijemo da propustimo. Često slika govori više od riječi. Na ovaj način željeli smo da pošaljemo poruku odgovornima za stanje u državi. Mladi SNP-a Podgorice pokazali su na kreativana način stanje u društvu. Mladi više ne smiju da čekaju, a prvi korak su lokalni izbori", rekao je Bečić.

Djevojka u bijelom je konačno i progovorila - ali je bila i kratka, samo je pročitala poruku koju je nosila.

oksnp3
I pored upornog insistiranja okupljenih nije željela da se predstavi.

Među okupljenima, između ostalih bili su i poslanici SNP-a u Skupštini Crne Gore Neven Gošović, odbornik u lokalnom parlamentu Zdenka Popović...

Čitav projekat osmislio je kreativni tim mladih SNP-a.

FOTO: Fejsbuk SNP

 

Portal Analitika