Društvo

Ilija Jovićević ombudsman Dana

dan
D
ugogodišnji saradnik Dana u oblasti esejistike i feljtonistike, član Udruženja novinara i Udruženja književnika Crne Gore, Ilija Jovićević, imenovan je za ombudsmana dnevnog lista Dan, javlja ovaj podgorički dnevnik.

Ilija Jovićević ombudsman Dana
Portal AnalitikaIzvor

„Uviđajući potrebu novinarske samoregulacije, dnevne novine Dan odlučile su da veći stepen ostvarivanja kodeksa i profesionalnih standarda pokuša ostvariti uvpđenjem institucije ombudsmana, osnosno zaštitnika prava čitalaca Dana“, piše Dan, i podsjeća da je Jovićević rođen na Cetinju 1967. godine, da je završio novinarsku školu Jugoslovenskog instituta za novinarstvo u Beogradu.

Sarađivao je sa brojnim dnevnim listovima, ali i naučnim časopisima iz zemlje i iz inostranstva. Bio je posljednji glavni i odgovorni urednik Omladinskog pokreta a autor je i knjige „Život i priključenija Danila Kiša“.

Čitaoci se ombudsmanu Dana mogu obratiti na adresu „Za ombudsmana, Ulica 13. jula, bb, Podgorica, na faks +382 20 481 505 ili na mejl ombudsman@dan.co.me.

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Anonimni korisnik
01.03.2014. 09:59

Od svega mu je najči adut da ga primate dokazana profesija 'Srbin'.

0
0