Društvo

Danilovgrađani uživali u plesno-muzičkoj manifestaciji "Voljenom gradu"

2802danilovgrad
P
rave ideje su dobrodošle u lokalnoj uprave, i treba ih podržati. Puna dvorana večeras je to najbolje potvrdila. Ovo je jedan lijep poklon našem gradu i sugrađanima, kazao je predsjednik Opštine Danilovgrad Branislav Đuranović na sinoć održanoj plesno-muzičkoj manifestacija „Voljenom gradu“, održanoj u sportskoj dvorani Policijske akademije.

Danilovgrađani uživali u plesno-muzičkoj manifestaciji "Voljenom gradu"
Portal AnalitikaIzvor

Događaj su organizovali Centar za kulturu Danilovgrad, estradni umjetnik Igora Đurovića i Policijska akademija Danilovgrad, a pod pokroviteljstvom Opštine Danilovgrad. Pred punim tribinama se predstavilo 11 estradnih umjetnika, među kojima Andrijana Božović i Zdravko Đuranović, zatim plesni klub „Matrix“ i KUD „Oro“.

- Bila je odlična atmosfera i svi smo pod lijepim utiskom. Moram, prije svega, zahvaliti Igoru Đuroviću koji je inicirao ovako lijepu manifestaciju. Hvala svim učesnicima – istakao je predsjednik Opštine Danilovgrad.

2802Danilovgrad1- Mislim da će ovo biti veče koje će se pamtiti i, na kraju krajeva, biti najava lijepog proljeća i ljeta u našem gradu - manifestacija koje organizujemo sa svima onima koji vole naš grad, koji na najljepši način pokazuju kako treba voljeti i našu opštinu i Crnu Goru – kaže Đuranović.

 

On dalje podsjeća da će narednih mjeseci u Danilovgradu biti puno kulturnih dešavanja.

- Književne večeri, bioskopske sale pune, likovna dešavanja, puno toga što je značajno za grad, za one koji vole kulturu i kvalitetan život – zaključio je Đuranović.

Portal Analitika