Abiznis

Hiptekarna banka: Budite dio X faktor spektakla

xfaktorok
H
ipotekarna banka je započela promotivnu aktivnost "Budite dio X faktor spektakla" u saradnji sa MasterCard Europe i namijenjena je svim korisnicima Premium MasterCard PayPass kartica, saopšteno je Portalu Analitika iz Hipotekarne banke.

Hiptekarna banka: Budite dio X faktor spektakla
Portal AnalitikaIzvor

X Factor, najveći muzički šou na planeti se realizuje na nivou cijelog regiona. Medju zvijezdama koje je lansirao ovaj šou svakako je najpoznatija Suzan Bojl – čuvena domaćica andjeoskog glasa iz Škotske, koja je preko noci postala internet senzacija.

Korisnici Premium MasterCard® PayPass™ kartice sa najvećim brojem beskontaktnih transakcija (racunaju se transakcije od 1. decembra 2013 do dana izvlacenja dobitnika) će biti izabrani da učestvuju u uživo snimanju X faktora i VIP žurkama te emisije.

Što više beskontaktnih transakcija – to je veća šansa da budete dio X faktor spektakla.

Svi korisnici Premium MasterCard PayPass™ kartice Hipotekarne banke ostvaruju mogućnost da osjete čari X faktor spektakla i imaju jedinstvenu priliku da: upoznaju čuvene muzičke zvijezde koje će biti specijalni gosti X faktora, dobiju autogram i druže se sa njima, saznaju šta se sve dešava u backstage-u tokom snimanja, bodre omiljene finaliste i osjete X faktor euforiju i glamur u ulozi VIP gosta, navodi se u saopštenju.

Najaktivniji korisnici MasterCard® PayPass™ kartica mogu samo jedanput biti izabrani za učešće u LIVE snimanju i VIP Žurci.

Svi korisnici MasterCard® PayPass™ kartice mogu učestvovati u finalu X Factor-a, bez obzira da li su već bili prethodno izabrani za učešće u LIVE snimanju ili VIP Žurci.

Hipotekarna banka je obezbjedila avio prevoz (Podgorica-Beograd-Podgorica) i smjestaj. Ukupno 40 najaktivnijih korisnika Premium MasterCard PayPass kartica i njihovih pratilaca će imati priliku da postanu dio X Factor spektakla i ulestvuju u LIVE snimanjima i VIP žurkama, od koji će 6 korisnika i pratilaca prisustvuju velikom finalu X factora u Kombank areni 22.marta 2014. godine, zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

 

Portal Analitika