Društvo

Prikupljen novac za operaciju Đorđa Lubarde

Djoleslajd
H
umanitarna akcija prikupljanja novca za liječenje teško oboljelog osamnaestogodišnjeg Kotoranina Đorđa Lubarde, uspješno je okončana. Potreban novac je sakupljen, a Đorđe Lubarda biće operisan krajem marta u Flensburgu u Njemačkoj, saopštili su Portalu Analitika organizatori akcije.

Prikupljen novac za operaciju Đorđa Lubarde
Portal AnalitikaIzvor

djordjelijevoMarjan Leković, Đorđev najbolji drug (Na slici sa Đorđem), potvrdio je Portalu Analitika da je prikupljen novac za Đorđevu operaciju i dodao da se trenutno obavljaju pripreme.

- Đorđe je trenutno kod roditelja na 20 dana. Obavljaju se pripreme za njegovu operaciju. Mislim da će oko 25. marta biti transplatacija koštane srži. Đorđe se super osjeća i redovno ide na kontrole, rekao je Leković. Prema ranijim najavama, za uspješno liječenje Đorđa Lubarde, koji je obolio od leukemije, trebalo je sakupiti više od 150.000 eura, što je i učinjeno, budući da je učešće u prikupljanju finansijskih sredstva, uzelo nekoliko grupa. Lubarda je učenik srednje Pomorske skole -brodomašinski smjer. Donator koštane srži biće Đorđev brat.

Organizatori akcije su izdali brošuru u kojoj obavještavaju javnost da su uspjeli prikupiti novac i da se zahvaljuju svima koji su pomogli akciju.

Portal Analitika