Turizam

NTO: Ponuda Crne Gore na sajmu turizma u Beogradu

2502cgtravel
N
acionalna turistička organizacija, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, predstaviće i ove godine turističku ponudu Crne Gore sa lokalnim turističkim organizacijama strateškim partnerima i turističkom privredom na Sajmu turizma u Beogradu, saopšteno je Portalu Analitika iz PR službe NTO.

NTO: Ponuda Crne Gore na sajmu turizma u Beogradu
Portal AnalitikaIzvor

IFT 2014 - 36. Međunarodni sajam turizma, biće održan od 27. februara do 2. marta na Beogradskom sajmu, a crnogorski štand nalaziće se u Hali 1.

- U okviru predstavljanja Crne Gore kao zanimljive destinacije za odmor, zabavu, rekreaciju i avanturu, hotelijeri će ponuditi aranžmane za ovu sezonu. Između ostalog, biće organizovane prezentacije muzičkih festivala Exit, Spring break, Southern Soul, kao i planiranih kulturnih i zabavnih dešavanja, uz zanimljiv zabavni program i nagradne igre za posjetioce štanda – navodi se u saopštenju.

Tom prilikom ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i direktor NTO Saša Radović imaće brojne sastanke sa ministrima i privrednicima iz Srbije, na kojima će biti razmatrani modeli buduće saradnje. Tako je za drugi dan Sajma, 28. februar, planirano potpisivanje Memoranduma o saradnji u oblasti turizma između Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore i Ministarstva privrede Republike Srbije.

Iz NTO podsjećaju da je beogradski IFT najveća turistička manifestacija u jugoistočnoj Evropi, koja će ove godine okupiti više od 1.000 izlagača iz rekordnog broja zemalja. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma u Beogradu je Indonezija.

Portal Analitika