Društvo
  • Portal Analitika/
  • Društvo /
  • PEJOVIĆ: „Ošamario sam Medojevića jer nemam načina da zaštitim svoj i integritet svoje porodice“

PEJOVIĆ: „Ošamario sam Medojevića jer nemam načina da zaštitim svoj i integritet svoje porodice“

2202pejovicpocetna
V
lasnik nikšićke kompanije Uniprom Veselin Pejović, potvrdio je Portalu Analitika da je sinoć na beogradskom aerodromu Surčin ošamario Nebojšu Medojevića, lidera Pokreta za promjene.

PEJOVIĆ: „Ošamario sam Medojevića jer nemam načina da zaštitim svoj i integritet svoje porodice“
Portal AnalitikaIzvor

-Tačno je smo se sreli na aerodromu Surčin, na gejtu za Podgoricu. To je bio naš prvi susret nakon Medojevićevih gnusnih laži i kleveta da sam predstavnik narko kartela. Prišao sam mu i tražio da se izjasni da li stoji kod svojih izjava kada sam ja i moja porodica u pitanju. Umjesto odgovora, Medojević je kazao da uopšte ne zna ko sam.

Tada sam mu rekao - „A kako si znao, kada si lagao i pljuvao mene i moju porodicu“ i  ošamario sam ga, kazao je Pejović u izjavi za Portal Analitika, navodeći da je Medojević zaštićen poslaničkim imunitetom od bilo koje tužbe i da nije vidio drugi način da zaštiti svoj i integritet od gnusnih laži i kleveta da je dio narko kartela.

-Taj čovjek je klevetao mene i moju porodicu govoreći užasne laži, sakrivajući se iza poslaničkog imuniteta. Ošamario sam Medojevića jer nemam drugog načina da zaštitim ni svoj ni integritet svoje porodice od ovakvih prljavih napada, kazao je Pejović koga je srpska policija sinoć nakon incidenta na beogradskom aerodromu privela i saslušala.

Nebojša Medojević je, sinoć nakon incidenta, podnio krivičnu prijavu protiv Veselina Pejovića u beogradskoj policiji.

Veselin Pejović, vlasnik kompanije Uniprom jedini se javio u drugom krugu tendera za prodaju imovine Kombinata aluminijuma Podgorica. Nikšićki Uniprom ponudio je 28 miliona eura za kompletnu imovinu KAP-a i uposlio bi 300 radnika.

Nakon što je Uniprom dao prvu ponudu za imovinu KAP-a, Medojević je teško optužio Pejovića, tvrdeći da “iza njega stoji prljavi novac” i da će - ako Uniprom pobijedi na tenderu -,,novac narko klana Darka Šarića biti opran preko kupovine imovine KAP-a".

Vlasnik Uniproma je reagovao javnom ponudom da će “svakom ko pronađe jedan euro prljavog novca u Unipromu” – pokloniti kompaniju. Poslije serije izjava, “javna rasprava” između Meedojevića i Pejovića je prestala, sve do suočavanja sinoć na beogradskom aerodromu.

Portal Analitika