Društvo

Državljanin Srbije uhapšen zbog krađa

2102lisice
P
ripadnici podgoričke policije juče su uhapsili državljanina Srbije, S.S. (32) iz Pančeva, zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela – tri razbojništva i jedno razbojništvo u pokušaju.

Državljanin Srbije uhapšen zbog krađa
Portal AnalitikaIzvor

On je, kako se sumnja, tri krivična djela počinio sa još jednim licem, dok je jedno počinio sam, saopštili su iz Uprave policije.

Policija osnovano sumnja da je S.S, 1. februara, oko 15 sati i 20 minuta, zajedno sa još jednim licem počinio razbojništvo u marketu „Merkator – Roda“, koji se nalazi u Bulevaru Save Kovačevića u Podgorici. Njih dvojica su, maskirani i uz prijetnju startnim pištoljem, od dva radnika ukrali 210 eura iz kase.

Sumnja se da su, tri dana kasnije, 4. februara, oko 12 sati i 15 minuta, pokušali da ukradu novac iz marketa „Daka trade“, koji se nalazi u ulici Petra Prlje u Podgorici. U tome nijesu uspjeli.

Ubrzo nakon ovog pokušaja, njih dvojica su počinili razbojništvo u marketu „Integro“, koji se nalazii u ulici Bracana Bracanovića u Podgorici. U toj trgovini su ukrali 480 eura.

Takođe se sumnja da je S.S, u jutarnjim satima, 16. februara, iz apoteke „Meditas“, u ulici Oktobarske revolucije ukrao 390 eura.

Osumnjičeni S.S. je danas, uz krivičnu prijavu, predat Osnovnom državnom tužiocu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedena krivična djela.

„Službenici CB Podgorica imaju saznanja o identitetu drugog lica koje je sa S.S. počinio tri od četiri krivična djela i u toku su konsultacije sa tužiocem u vezi sa kvalifikacijom kada je u pitanju ovo lice“, zaključuje se u saopštenju UP.

Portal Analitika