Abiznis

PROCON i Opština Bijelo Polje raspisuju tender vrijedan 540.000 eura

2002bijelo
O
pština Bijelo Polje je u saradnji sa Nacionalnom jedinicom za implementaciju projekata iz oblasti komunalnih djelatnosti i zaštite životne sredine (PROCON) raspisala javni poziv za izbor revidenta glavnih projekata i nadzor nad izvođenjem radova kanalizacione mreže i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u ovom gradu. Procijenjena vrijednost ovog projekta je 540.000 eura.

PROCON i Opština Bijelo Polje raspisuju tender vrijedan 540.000 eura
Portal AnalitikaIzvor

Tendersku dokumentaciju za ugovaranje revidenta i nadzora nad izvođenjem radova pripremio je PROCON u saradnji sa opštinom Bijelo Polje.Poziv je dostupan na web sajtovima PROCON-a, Opštine Bijelo Polje i Uprave za javne nabavke, kao i u Službenom listu EU.

Rok za dostavljanje dokumentacije po ovom pozivu je 27. mart 2014. godine.

Ovaj projekat dio je I faze projekta Izgradnje sistema za upravljanje otpadnim vodama u Opštini Bijelo Polje, vrijedne oko 18.5 miliona eura.

U toku je i tender za projektovanje i izgradnju prve faze glavnog gradskog kolektora, a naredna faza je priprema tenderske dokumentacije i raspisivanje tendera za izbor projektanata i izvođača radova na izgradnji postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

Projekat se finansira iz bespovratnih sredstava pretpristupne pomoći Evropske unije (IPA) kao i od kredita Evropske investicione banke.

 

Portal Analitika