Društvo

„Energy Gym“ poziva roditelje da vježbaju sa svojom djecom

1802treninzi
S
portsko-rekreativno društvo „Energy Gym“ pokrenulo je akciju „Roditelji i djeca – zajedno na treningu“, sa ciljem da se čitava porodica uključi u vježbe koje organizuju.

„Energy Gym“ poziva roditelje da vježbaju sa svojom djecom
Portal AnalitikaIzvor

Kako je rečeno Portalu Analitika iz tog društva, djeci su na raspolaganju škole gimnastike i karatea, a njihovim roditeljama - teretana sa kompletnim kardio-programom.

- Cilj jedne ovakve akcije jeste da se porodice okrenu sportu i zdravim stilovima života. Djeci je još ranom djetinjstvu potrebno dati sportske, radne navike, pa su zato i osmišljeni programi koji razvijaju, odnosno utiču na pravilan rast i razvoj djeteta. Upravo su to razlozi zašto smo se odlučili za gimnastiku i karate: upravo su ova dva sporta prepoznati kao oni koji utiču na oblikovanje figure, mišića, jačanju skočnosti, gipkosti, prevenciju i korekciju deformiteta, optimizovanje tjelasne težine – kažu iz ove sportske organizacije.

Takođe potcrtavaju da je sala namijenjena za ove sportke aktivnosti je moderno opremljena, sa tatamijem za vježbu, što predstavlja garanciju za bezbjedan rad sa djecom. Za karate treninge zadužen je majstor karatea 4 dan Jugoslav Bukilić, selektor karate reprezentacije.

1802treninzi1- Treninge gimnastike vode Valentina Garović i Ivana Rakočević, a njihovo dugogodišnje iskustvo ne samo u gimnastici, već i u plesu i baletu, pretstavljaju garanciju da će djeca uživati na treningu – kažu iz „Energy Gym“-a.

Roditelji zainteresovani za upis mogu se javiti u prostorijama sportskog društva „Energy Gym“, koji se nalazi u Streljačkom centru „Ljubović“. Treninzi se odvijaju u popodnevnim časovima, o čemu će biti dodatno informisani po dolasku u društvo ili putem kontakt telefona 068 / 860 - 100 i 067 / 520 - 630. Dodaju da je broj mjesta ograničen, zbog malog kapaciteta dvorane.

Mjesečna cijena treninga za roditelja i dijete iznosi 30 eura.

Portal Analitika