Društvo

Lišena slobode po potjernici Interpola

policijaok
P
ostupajući po međunarodnoj potjernici raspisanoj od strane Nacionalnog centralnog biroa Interpol Podgorica, 14. februara 2014. godine, u Republici Srbiji, lišena je slobode N.M. (37), rođena u Pljevljima, saopšteno je iz Uprave policije.

Lišena slobode po potjernici Interpola
Portal AnalitikaIzvor

N.M. se potražuje na osnovu izdate naredbe Osnovnog suda u Pljevljima, radi obezbjeđivanja njenog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv nje vodi, zbog osnovane sumnje, da je počinila krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

Policija podsjeća da su službenici Centra bezbjednosti Pljevlja –Uprave policije, Ministarstva unutrašnjih poslova, 10. oktobra 2013. godine, podnijeli krivičnu prijavu protiv N.M, zbog osnovane sumnje, da je počinila pomenuto krivično djelo zloupotrebom svog položaja u pogledu raspolaganja tuđom imovinom.

N.M. je, kako se sumnja, u periodu od 22. januara 2009. godine do 31. decembra 2012. godine, u svojstvu odgovornog lica – referenta u Prvoj banci Crne Gore - Filijala Pljevlja u više navrata podigla novac sa računa klijenta ove banke S.B. u ukupnom iznosu od 22.955 eura, oštećujući S.B. za navedeni iznos.

 

Portal Analitika