Društvo

UC: Zaplijenjeno oko pet kilograma skanka

skank-sukobin
U
zajedničkoj akciji službenika Uprave carina i službenika Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave policije, Stanice granične policije Ulcinj, a u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije, u nedjelju, 16. februara 2014. godine, na zajedničkom graničnom prelazu „Sukobin-Murićani“, spriječen je pokušaj krijumčarenja materije za koju se sumnja da je opojna droga skank, iz Republike Albanije u Crnu Goru, i tom prilikom, oduzeto oko pet kilograma ove opojne droge.

UC: Zaplijenjeno oko pet kilograma skanka
Portal AnalitikaIzvor

Carinski službenici i službenici Stanice granične policije Ulcinj u saradnji sa službenicima granične policije Republike Albanije, sinoć oko 23,50 časova, izvršili su pretres vozila marke „Volkswagen“, albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao albanski državljanin A.I. (24), dok se u vozilu nalazio još jedan albanski državljanin R.X. (24).

Pretresom vozila, ispod prednjeg branika, pronađen je specijalno napravljeni bunker u kojem se nalazilo deset pvc pakovanja koja su ukupno sadržala oko pet kilograma materije za koju se sumnja da je opojna droga skank.

Shodno važećem Protokolu o radu na ZGP „Sukobin-Murićani“, pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga skank, A.I. i R.X. i vozilo u kojem je ona pronađena su predati policijskim službenicima Republike Albanije radi daljeg postupanja.

skank-sukobin1
Portal Analitika