Abiznis

EPCG: Višesatna isključenja zbog radova na mreži

162epcg
D
jelovi Podgorice, Berana i Herceg Novog sjutra će po nekoliko sati biti bez struje, zbog radova na trafostanicama i mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

EPCG: Višesatna isključenja zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici (TS) “Džan”, od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta biti ulece Džan, Đečevića, Mirka Vešovića, dio ulice Slobodana Škerovića i zgrada u ulici Oktobarske revolucije.

Zbog radova u TS “Blok 30E”, od 12 do 13 sati i 30 minuta struje neće imati stanari zgrade Inpeka na Zabjelu, na raskrsnici ulica 27 marta i Radosava Burića.

Ulice Plitvička, Bohinjska, Pera Ćetkovića i manji dio Lamela na Starom aerodromu bez struje će biti od devet do 15 sati zbog planiranih radova u TS "Stari Aerodrom 4".

Zbog radova u TS “PG 3”, na Cvijetinom brijegu, od pet do pet sati i 30 minuta bez struje će biti dio Konika, Zlatice, Vrela, Zagoriča, Maslina, Murtovine, Ibričevine, Starog Aerodroma, Drača, kao i Dom zdravlja na Starom aerodromu i Agrokombinat.

Potrošači u ulicama Vukosave Božović, Antona Čehova i Nikole Lopičića, kao i dio potrošača u Orjenskoj ulici, struju neće imati od devet do 15 sati, zbog radova u TS „Murtovina2“.

U istom periodu, zbog radova u TS „Help Zagorič“, bez struje će biti zgrade Helpa i naselje oko njih.

U Beranama će, zbog radova na niskonaposnkoj mreži „Soliter“, od deset do 15 sati bez struje biti dio potrošača u ulici 29.novembar i potrošači u ulici Vlada Martinovića.

U Herceg Novom će, zbog radova u TS „Meljine1“ od devet do deset sati bez struje ostati potrošači na području Meljina.

Portal Analitika