Društvo

NS: "Zdravo Berane" bi sa SDP-om

162Ns-logo
Č
lan Predsjedništva Narodne stranke Petar Vešović tvrdi da je koalicije "Zdravo Berane", koju čine Demokratski Front i SNP, već u Beranama dogovorila postizborni savez sa SDP-om.

NS: "Zdravo Berane" bi sa SDP-om
Portal AnalitikaIzvor

"Umjesto da građanima Berana objasne zašto su sklopili postizborni savez sa SDP-om, politička grupacija koju čine SNP i DF, obilazeći okolinu Berana plasira bezočne laži o Narodnoj stranci", poručuje Vešović.

On građane poziva da sami prosude da li se može vjerovati onima koji su koliko do juče tvrdili da Narodna stranka ne postoji u Beranama

"Danas objavljuju da je samo iz jednog malog sela pedeset članova napustilo tu, kako oni tvrde, nepostojeću stranku. NS u Beranama veoma uspješno sprovodi svoje predizborne aktivnosti i najbolji odgovor na ovu sračunatu kampanju protiv nas daće građani na izborima 9. marta. Umjesto dalje polemike s predstavnicima ove vesele koalicije odgovaramo onom narodnom: ''psi laju, a karavani prolaze", poručio je Vešović.

Nosilac liste, koju čine DF i SNP, Dragoslav Ščekić potvrdio je za radio Antena M da je preko pedeset članova Narodne stranke iz beranske mjesne zajednice Kaludra pristupilo posljednjih dana koaliciji "Zdravo Berane".

Šćekić otkriva zbog čega se dio narodnjaka odlučio na taj potez:

"S obzirom na to nijesu bili zadovoljni kako se njihova centrala odnijela prema ovom političkom momentu. Ljudi su prepoznali da je ovo zdrava priča i odlučili da pristupe koaliciji, koju čine DF i SNP", kazao je Šćekić.

Šćekić podsjeća šta je nuđeno rukovodstvu Narodne stranke.

U pregovorima je SNP narodnjacima nudio jedno odborničko, potpredsjednika opštine i dva direktorska mejsta u javnim preduzećima i ustanovama, rukovodstvo NS-a je to odbilo. Veći dio opštinskog odbora NS koji je bio za tu opciju je istupio”.

 

Portal Analitika