Društvo

MUGOŠA: Svako svoj posao i svako da uređuje svoju kuću

1602mugosa
T
okom jučerašnjih protesta u Podgorici napravljena je velika šteta, ali o tačnim brojkama još je rano govoriti, rekao je gradonačelnik Miomir Mugoša za radio Antena M.

MUGOŠA: Svako svoj posao i svako da uređuje svoju kuću
Portal AnalitikaIzvor

Mugoša smatra da je normalno da građani iskažu nezadovoljstvo, ali ne i da se vandalski ponašaju prema gradu u kome žive i dodaje da u Glavnom gradu ništa ne prepuštaju slučaju.

„Mislim da smo mi sposobni da zaštitimo našu kuću, nažalost, od naših građana. Imanentno je mladim ljudima da protestuju, ali ima načina da se protestuje bez divljaštva, bez razbojništva u gradu i bez ugrožavanja života ljudi“, kaže Mugoša za podgorički radio.

Prvi čovjek Podgorice dodaje da bi on „striktno i rigorozno primjenjivao zakon prema svima, bez izuzetka i bez ostatka, bez obzira na to šta će reći domaći mediji, eksperti, stranci, ambasadori i ostali“.

„To me apsolutno ne bi interesovalo. Svako svoj posao i svako da uređuje svoju kuću“, poručio je Mugoša.

Podsjećamo službenici policije uhapsili su 20 osoba koje su izazvale nerede na jučerašnjem protestu u Podgorici. Tokom ovog događaja je povrijeđeno devet policijskih službenika, od kojih jedan teže a osam lakše, a izgrednici su kamenicama oštetili i tri policijska vozila.

Izvor: antenam.net; foto: rtcg.me

 

Portal Analitika