Abiznis

EPCG: Sjutra nastavak ugradnje novih brojila širom Crne Gore

2001epcg
E
lektroprivreda Crne Gore najavila je za sjutra ugradnju novih brojila u nekoliko gradova širom Crne Gore, a u navedenim terminima potrošači će ostati bez napajanja električnom energijom.

EPCG: Sjutra nastavak ugradnje novih brojila širom Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Podgorica

-Zbog planiranih radova na DV 10 kV "Kosor" iz TS 35/10 kV "Ubli" u periodu od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sela Kosor i Kupusci.

U periodu od 10 do 15 sati, bez električne energije ostaće potrošači koji se napajaju sa tog dalekovoda: Raći, Ubalac, Momče, Kržanja, Lokve, Brezovica, Stravče i Ptikalj.

-Zbog radova u MBTS "Lenjinov bulevar 7A” u periodu od 09 do 10:30 sati, bez napajanja električnom energijom biće zgrada “Maša” i zgrada “Impek” u ulici Ivana Vujoševića.

-Zbog planiranih radova u TS “Kula Zagorič” u periodu od 11 do 12:30 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u ulicama Piperska i Trifuna Đukića.

U periodu od 12 i 30 do 13 i 30 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u lamelama i naselju u ulici Steva Boljevića.

-Zbog planiranih radova u MBTS “Stari Aerodrom 8” i BTS “Zagorič 3” u periodu od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz tih trafostanica: ul. Andrije Paltašića, dio ul. Neznanih junaka, dio ulice Nikole Tesle, dio ulice Aleksandra-Lesa Ivanovića i ulica Lutovačkih barjaktara.

ED Podgorica-Poslovnica Danilovgrad

-Zbog planiranih radova u MBTS “Centar za kulturu” u periodu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u ulicama Novice Škerovića, Baja Sekulića i Sava Burića, kao i potrošači na Trgu “9.decembar”.

Elektrodistribucija Bar

-Zbog planiranih radova na NN mreži „Raskršće“ u periodu od 09 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće sljedeći potrošači: Autobuska stanica, Baranka, Anglijan, Studio dizajn, zgrade Prvoborca, Samoposluga Pro trojka, Hemosan, zgrada Živanovića i ostali potrošači koji se napajaju sa TS Raskršće.

-Zbog radova u TS 35/10 kV Končar u periodu od 11 do 16 sati, dolaziće do naizmjeničnog isključivanja u trajanju od 45 minuta svih potrošača koji se napajaju sa ove trafostanice: Opština Bar, dio Topolice 2, naselja Ilino, Ahmetov brijeg, Bjeliši, Žukotrlica i Šušanj.

Elektrodistribucija Budva

-Zbog planiranih radova u TS „Lazi I“ u periodu od 09 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće dio potrošača u naseljima Lazi i Podkošljun.

Elektrodistribucija Pljevlja

-Zbog planiranih radova na DV 35kV u periodu od 12 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači seoskog područija: Ođžak, Gornje Selo, Crnobori, Podpeć, Vlaovići, Maoče, Lijeska, Zekavice, Mijakovići, Kosenica, Varine, Vodno, Krupice, Vaškovo, Premćani, Đurđevića Tara, Bobovo i Glibaći.

 

Portal Analitika