Abiznis

MA: Karte za biznis klasu po povoljnim uslovima

1102ma
U
okviru aktuelnih zimskih akcija, nacionalna aviokompanija Montenegro Airlines (MA), pripremila je jedinstvenu promotivnu cijenu za kupljene karte u biznis klasi, saopšteno je iz te kompanije.

MA: Karte za biznis klasu po povoljnim uslovima
Portal AnalitikaIzvor

Karte se mogu rezervisati i kupiti od 10. do 17. februara i to za putovanja koja se mogu realizovati od 10. februara  do 31. marta ove godine.

Povratna karta sa svim taksama, uključujući i one rezervacione, za putovanja ka i iz Pariza i Moskve su po cijeni već od 350 eura, a ka i iz  Frankfurta, Rima, Beča, Ciriha i Ljubljane po cijeni već od 300 eura.

Broj sjedišta je ograničen, a cijene važe i za putovanja započeta u inostranstvu.

„Od uvođenja zimskog reda letenja, nacionalna aviokompanija realizovala je nekoliko zimskih akcija, a pokrenula je i aranžmane za Rim, Pariz i Beč“, stoji u saopštenju Medija centra MA.

Kako navode iz MA svi pomenuti aranžmani uključuju avioprevoz sa taksama, transfer od aerodroma do hotela i nazad, kao i tri ili četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvjezdice.

„Poslednji ponuđeni aranžman za Pariz, u ponudi nacionalnog avioprevoznika, izazvao je veliko interesovanje. Za 439 eura u hotelu sa četiri zvjezdice u prilici ste da upoznate grad svjetlosti. U Rimu možete uživati u trodnevnom, odnosno četvorodnevnom aranžmanu za 289  tj. 329 eura, a Beč možete doživjeti uz aranžmane od 259, odnosno 289 eura“, stoji u saopštenju.

Svim zainteresovanim putnicima na raspolaganju su službe MA, dok se detaljne informacije o biznis promo tarifi, svim aranžmanima i zimskima akcijama mogu dobiti pozivom kol centra 19804 ili putem veb sajta MA.

 

Portal Analitika