Abiznis

EPCG: Djelovi više gradova bez struje zbog radova na mreži

112dalekovod
D
jelovi Podgorice, Danilovgrada, Tivta, Berana i Budve biće danas više sati bez struje zbog radova na mreži, najavljeno je iz Elektrodistribucije.

EPCG: Djelovi više gradova bez struje zbog radova na mreži
Portal AnalitikaIzvor

U Podgorici će, zbog radova u trafostanici "Zlatica B" od devet do 15 sati bez struje biti potrošači u ulicama Vladike Vasilija Petrovića, Ulica mira, Vladimira i Kosare, Plužinska i dio ulice Janka Vukotića.

Navodi se da će, u Glavnom radu zbog radova u trafostanicama „Help Zagorič”, “Zagorič kapela” i “Bartolića”, od devet do 15 sati bez struje biti potrošači u zgradi Holandske sestre i dvije zgrade iza njih, kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič, ulica Bratonožićka i naselje oko groblja u Zagoriču i zgrade preko puta Centra bezbjednosti u ulici Svetozara Markovića.

U Danilovgradu će, zbog radova u trafostanici “Maljat”, od devet do 11 sati bez struje biti majdan kamena „Maljat”.

U tivatskoj Opštini će, zbog radova u trafostanici “Mažina“, od devet do 15 sati, povremeno bez struje ostajati potrošači na lokacijama Đurđevo Brdo, Učuri i Lukovića barake.

Navodi se da će zbog radova u trafostanici “Račica”, od 12 do 17 sati dolaziti do prekida struje na području Industrijske zone Račica, Obale Đuraševića, Brda i Ostrva Cvijeća.

Iz Elektrodistribucije Berane je saopšteno da će zbog radova na mreži od deset do 15 sati bez struje biti potrošači u ulici Vlada Martinovića i dio potrošača u ulici 29.novembra.

Navodi se da će, zbog radova na dalekovodu „Andrijevica-Plav“, od 11 do 14 sati bez struje biti potrošači na lokacijama Plav, Brezojevice, Skić, Korita, Prnjavor, Meteh, Đurička rijeka, Hoti1, Vojno Selo, Hakanje, Hoti2, Gusinje, Martinoviće, Dosuđe, Kruševo, Dolja, Grnčar, Vusanje, Murino, Velika, Pepiće, Gornja ržanica i Mašnica.

U Budvi će, zbog radova na dalekovodu „Sv. Petka II“, od devet do 13 sati bez struje biti potrošači u naselju Velji Vinogradi kod Druge osnovne škole.

U slučaju lošeg vremena radovi će biti odgođeni.

Portal Analitika