Društvo

EPCG: Zbog radova na mreži u više gradova potrošači nekoliko sati bez struje

1002dalekovod
Z
bog planiranih radova na mreži u nekoliko gradova, potrošači će sjutra nekoliko sati biti bez struje, saopštila je Direkcija za odnose sa javnošću EPCG.

EPCG: Zbog radova na mreži u više gradova potrošači nekoliko sati bez struje
Portal AnalitikaIzvor


Elektrodistribucija Podgorica


-Zbog planiranih radova u  BTS "Zlatica B", u utorak,  11. februara, od 09 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači u ulicama: Vladike Vasilija Petrovića, Ulica mira, Vladimira i Kosare, Plužinska i Janka Vukotića (dio ulice).



Takođe, zbog radova u MBTS „Help Zagorič”, TS “Zagorič kapela” i TS “Bartolića”, u utorak, 11. februara, od 09 do 15 sati, bez struje će biti potrošači koji se napajaju iz ovih trafostanica: zgrade Holandske sestre i dvije zgrade iza njih, kao i naselje oko njih u Park šumi Zagorič, ulica Bratonožićka  i naselje oko groblja u Zagoriču, kao i zgrade preko puta Centra bezbjednosti u ulici Svetozara Markovića.



ED Podgorica-Poslovnica Danilovgrad

-Zbog radova u TS “Maljat”, u utorak, 11. februara, u periodu od 09 do 11 sati, bez napajanja električnom energijom biće majdan kamena „Maljat”.



Elektrodistribucija Tivat

U Tivtu su planirani radovi u TS “Mažina“, tako da u utorak, 11. februara, u periodu od 09 do 15 sati, povremeno će bez električne energije ostajati potrošači koji se napajaju iz te trafostanice: Đurđevo Brdo, Učuri i Lukovića barake.



- Zbog planiranih radova u TS 35/10 kV “Račica”, u utorak, 11. februara, od 12 do 17 sati, dolaziće do prekida u isporuci električne energije na području Industrijske zone Račica, Obale Đuraševića, Brda i Ostrva Cvijeća.



Elektrodistribucija Berane

Radovi na NN mreži „Soliter“, u utorak, 11. februara, u periodu od 10 do 15 sati, usloviće da bez napajanja električnom energijom ostanu potrošači u ulici Vlada Martinovića i dio potrošača u ulici „29.novembra“.



-Zbog planiranih radova na DV 35 kV „Andrijevica-Plav“, u utorak, 11.februara, u periodu od 11 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači sljedećih područja: Plav, Brezojevice, Skić, Korita, Prnjavor, Meteh, Đurička rijeka, Hoti1, Vojno Selo, Hakanje, Hoti2, Gusinje, Martinoviće, Dosuđe, Kruševo, Dolja, Grnčar, Vusanje, Murino, Velika, Pepiće, Gornja ržanica i Mašnica.



Elektrodistribucija Budva

-Zbog planiranih radova u TS „Sv. Petka II“, u utorak, 11. februara, od 09 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači u naselju Velji Vinogradi kod Druge osnovne škole.



Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom potrošača na navedenim područjima. U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

foto: www.dalekovod.com

Portal Analitika