Društvo

Portal za osnovce i odrasle 'Obradujmo prirodu' počeo sa radom

1002nlb
N
acionalni parkovi Crne Gore u saradnji sa NLB Montenegrobankom, osmislili su i kreirali prvi sajt www.obradujmoprirodu.me, koji je namijenjen osnovcima, mladima i svima koji žele da saznaju više o zaštiti prirode u našim nacionalnim parkovima. Sajt je nastao u projektu "Obradujmo prirodu", kojim NLB Montenegrobanka donira 0,1% od svake transakcije koja se obavi NLB Visa Electron karticama.

Portal za osnovce i odrasle 'Obradujmo prirodu' počeo sa radom
Portal AnalitikaIzvor

Projekat 'Obradujmo prirodu je kroz brigu o zaštićenim oblastima, uz podršku NLB Motenegrobanke i njenih klijenata, doživio veliku novinu. Portal je prevashodno namijenjen osnovncima, ali i svima koji žele da se edukuju o tome kako brinuti o prirodi u Nacionalnim parkovima.

Sredstva za izradu sajta su sakupljena od 0,1% koliko NLB Montenegrobanka izdvaja od svake transakcije, koju klijenti obave NLB Visa Electron karticama, sa motivima naših nacionalnih parkova.

Cijeli sajt je urađen na maštovit i originalan način, a vodilo se računa da se kompletan sadržaj prilagodi uzrastu djece osnovne škole. Projekat je podržalo i Ministarstvo prosvjete.

Portal Analitika