Politika

DPS: Nastavićemo da rješavamo probleme

dps
O
d obnove nezavisnosti Crne Gore Demokratska partija socijalista, od svih političkih snaga, najviše se zalaže za afirmaciju državnog identiteta, koji predstavlja simbol našeg zajedništva, a ne podjela, ocijenjeno je iz DPS-a. Od osnivanja, kako se dodaje u saopštenju, partija oslikava multinacionalnu, multivjersku i građansku Crnu Goru, čije različitosti naše jedinstvo čine bogatijim.

DPS: Nastavićemo da rješavamo probleme
Portal AnalitikaIzvor

-Zato za nas glasaju svi građani Crne Gore. Oni koji to ne vide, ili ne žele da vide, uvijek će imati problem da artikulišu potrebe našeg društvai zbog toga im građani neće ukazivati povjerenje. Iako bi smo najviše voljeli da u našoj državi ne postoje problemi i podjele, nećemo zatvarati oči pred njima, već ćemo nastojati da ih rješavamo i prevazilazimo. Cijeniti nedovoljno dobrim rezultate partije koje ubjedljivo pobjeđuje na svim izborima i koja je kao dominantna članica vladajuće koalicije stabilizovala javne finansije i stvorila pretpostavke za realizaciju kapitalnih investicija, kao što su autoput, podvodni kabl do Italije, drugi blok Termoelektrane, turistički kompleksi u Kumboru, Tivtu i na Luštici, kojima bi se danas ponosile i mnogo veće države i ekonomije od crnogorske zapravo je još jedna u nizu pogrešnih ocjena, kaže se u saopštenju DPS-a i dodaje da nemaju namjeru da kreiraju odnose u drugim političkim partijama.

- Bez namjere da kreiramo odnose u drugim političkim partijama, ovakva zapažanja ne idu u prilog ni našim koalicionim partnerima, jer vjerujemo da svi članovi Vlade kolektivne uspjehe doživljavaju i kao svoje, kao i da neće imate potrebu da se distanciraju od timskih i pojedinačnih učinaka koji suvrijedni poštovanja, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Portal Analitika