Društvo

Policajci zamalo uhapsili kolege

0502policija-crne-gore
P
reventivno djelujući na suzbijanju učestalih razbojništava u glavnom gradu, policijski službenici umalo su u podgoričkom naselju Zagorič uhapsili svoje kolege, pišu Dnevne novine.

 

Policajci zamalo uhapsili kolege
Portal AnalitikaIzvor


Tokom jedne takve aktivnosti, kako saznaje list, prije nekoliko noći, dogodila se veoma neobična situacija i policajci su umalo uhapsili svoje kolege.



Navodno, nakon što je prijavljena pljačka prodavnice, koja se nalazi u blizini groblja u podgoričkom naselju Zagorič, inspektori su izašli na mjesto razbojništva, uzeli izjave oštećenih i očevidaca, izvršili uviđaj i dali se u potragu za pljačkašem. Jednoj ekipi je rečeno da ostane u blizini mjesta da nadgleda teren, a drugi su krenuli da tragaju za osumnjičenim.



Tako su dvojica inspektora u civilu, od kojih je jedan pripravnik, krenuli u "šetnju" kroz Zagorič, motreći da li će uočiti nešto sumnjivo. Međutim, umjesto toga, uslijedio je obrt, oni su bili sumnjivi nekolicini građana, te je jedan od njih odlučio da o tome obavijesti dežurnu službu Centra bezbjednosti Podgorica. Postupajući po toj dojavi sustigle su ih kolege iz Interventnog voda. Automobil interventne prepriječio im je putanju, a hitrim izlaskom policijskih službenika iz automobila, opkoljeni su uz povike "Stoj, policija!" No, kako su dobili sličan odgovor i prepoznali jednog od kolega, onda su se izmakli.

 

tekst CdM, foto: portal24h.ba

Portal Analitika