Abiznis

UNIQA: Prijava odštetnih zahtjeva i putem telefona

0302uniqa
U
NIQA osiguranje u cilju poboljšanja servisa za klijente nudi jednistvenu uslugu na tržištu – prijavu štete telefonskim putem.

UNIQA: Prijava odštetnih zahtjeva i putem telefona
Portal AnalitikaIzvor

Svojim osiguranicima UNIQA sada daje mogućnost da svoju štetu prijave putem telefona kako u UNIQA poslovnicama tako i od svoje kuće, kancelarije ili bilo kojeg drugog mjesta.

Procedura prijave je jednostavna - pozivom na broj telefona 020 444 700, birajući opciju 2, klijent kontaktira Call centar za prijavu odštetnih zahtjeva i tokom razgovora sa operaterom, dostavlja informacije u vezi sa datumom i okolnostima nastanka štete i drugim važnim informacijama, relevantnim za registraciju prijavljenog odštetnog zahtjeva. Klijent navođen od strane operatera samo daje odgovore na postavljena pitanja što proces čini još jednostavnijim.

Operater UNIQA osiguranja informiše klijenta o dokumentaciji koju je potrebno dostaviti kako bi zahtjev bio obrađen, a klijent dobija broj predmeta pod kojim se njegov zahtjev vodi i na osnovu kojeg će moći da se informiše o statusu predmeta.

Prijava štete putem telefona omogućava klijentima da, ne napuštajući udobnost svog doma, izvrše prijavu odštetnog zahtjeva i dobiju sve potrebne informacije u vezi sa predmetom u svakom trenutku, navodi se u saopštenju UNIQA osiguranja.

Portal Analitika