Abiznis

SDP: Ugovor o autoputu je dokaz da ispunjavamo obećanja

0102sdp_logo
S
ocijaldemokratska partija pozdravlja naporan i kontinuiran rad Ministarstva saobraćaja i čitave crnogorske Vlade, koji je na kraju rezultirao uspješnim sklapanjem ugovora o izgradnji autoputa Bar-Boljare, projekta u koji su mnogi sumnjali, navodi se u saopštenju te partije dostavljenom Portalu Analitika.

SDP: Ugovor o autoputu je dokaz da ispunjavamo obećanja
Portal AnalitikaIzvor

- Usaglašavanje ugovora o projektovanju i izgradnji autoputa sa predstavnicima renomirane kineske kompanije u doba kada svjetska ekonomska kriza još uvijek ne jenjava, je pokazatelj da ispunjavamo obećanja koje smo dali građanima - smatraju u SDP-u.

U saopštenju te partije se dodaje da će taj strateški projekat omogućiti Crnoj Gori dinamičniji razvoj i sjevera i juga države, iskorišćavanje prirodnih bogatstava, razvoj turizma i samim tim ukupan ekonomski razvoj.

- Crna Gora je time učvrstila svoju poziciju sigurne destinacije za buduće investicije, što će se povoljno odraziti na ukupan razvoj države. Zbog toga će SDP, kao značajan dio Vlade Crne Gore nastaviti sa radom na ovakvim i sličnim projektima koji su u interesu svih građana Crne Gore - zaključuje se u saopštenju.

 

Portal Analitika