Društvo

Obili kuću službenika Uprave policije na Vrelima Ribničkim

razbojnici
V
iše maskiraih napadača (Dan piše da su bila trojica)  upali su juče ujutro u kuću policajca N.K. i pod prijetnjom oružjem, natjerali njegovu suprugu da im preda vrijedan nakit i 650 eura.

Obili kuću službenika Uprave policije na Vrelima Ribničkim
Portal AnalitikaIzvor

Kako pišu današnje vijesti i Dan, barem trojica razbojnika oko oet ujutro provalili su u kuču službeinika policije na Vrelima Ribničkim. Oni su, navodno, slomili staklo na prozoru, koji su otvorili sa unutrašnje strane i potom ušli u kuću. U spavaću sobu, u kojoj su bili supruga i djeca.

Kako je kazano vijestima od strane neimenovanog izvora iz polrazbojnici su na glavama imali fantonmke, a na nogama kese, a ruke u rukavicama. Naoružani su bili pištoljem i sjekiricama.

Supruga policajca je navodno kazala da su napadači među sobo pričai na albanskom.

Sagovotik lista iz policije je kazao da je ćžena ćerke pokrila ćebetom, „pa ih napadači nijesu ni primijetili,  a da su nju i sina odvukli u dnevnu sobu. Maloljetnog sina su potom vezali ljepljivom trakom. On tvrdi da im je žena pod prijetnjom, prvo dala 250, a potom još 400 eura.

„Onda su vezali i nju. Počeli su da je maltretiraju...Nedugo zatim, čuli su zvuk automobila, pa su pobjegli“, rekao je izvor Vijesti.

Nakon poziva, na lice mjesta izašla je ekiša za uviđaje, koja je izuzela materijalne tragove i uzela izjavu od napadnute žene.

Tragovi su odnijeti u Forenzički centar u Danilovgrau na vještačenje, saopšteno je nezvanipno iz policije. O dogažaju je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca.

 

(foto: Ilustracija, izvor: Kurir)

 

Portal Analitika