Društvo

Prijave za kurseve američkog engleskog do 10. februara

2701kursamerickiugaook
A
merička ambasada u Podgorici i Institut za strane jezike Univerziteta Crne Gore pozivali su zainteresovane da se prijave za pohađanje kurseva američkog engleskog, do 10. februara. Kursevi će biti održani u Američkom uglu u Podgorici i Pljevljima i Američkoj čitaonici u Cetinju.

Prijave za kurseve američkog engleskog do 10. februara
Portal AnalitikaIzvor

Iz Američkog ugla je saopšteno da će kursevi biti organizovani u tri grupe po 15 kandidata.

- U prvu grupu su dječji kursevi za uzrast od devet do 12 godina. Druga grupa predviđena je za srednjoškolce uzrasta 15 do 18 godina koji imaju nivo znanja B.1 prema Zajedničkom jezičkom okviru Savjeta Evrope - kaže se u saopštenju.

Navodi se da je treća grupa predviđena za odrasle polaznike koji savladavanjem engleskog jezika žele da poboljšaju svoju konkurentnost na tržištu rada - potreban nivo znanja B.1 prema Zajedničkom jezičkom okviru Savjeta Evrope.

Svi zainteresovani mogu da prijavu sa obrazloženjem motivacije za pohađanje kursa, do 100 riječi, i kratku biografiju adresu americki.engleski@yahoo.com.

U slučaju velikog broja prijava, komisija za izbor kandidata odabraće najbolje na osnovu dijagnostičkog testa znanja engleskog jezika.

Izabrani kandidati biće obaviješteni o odluci komisije najkasnije 20. februara.

foto: mosquito.me

Portal Analitika