Društvo

Šupljeglav: Ne znam ko je mogao da zapali automobil

2701auto
A
dvokar Željko Šupljeglav izjavio je za Portal Analitika da ne zna ko je mogao da zapali njegov automobil, te podsjetio da ovo nije prvi nemili događaj koji mu se dogodio.

Šupljeglav: Ne znam ko je mogao da zapali automobil
Portal AnalitikaIzvor

„Ne znam ko bi mogao biti uzročnik ovog djela, ali ovo nije prvi nemili događaj. Lomili su mi izlog kancelarije, kidali tablice na automobilu, a da i ne pominjem tragični događaj iz 2005. kada je u mojoj kancelariji ubijena sudinica Đukić Pejović, a ja udaren drškom pištolja“, rekao je Šupljeglav.

Noćas oko 1 čas i 40 minuta stanari zgrada u Ulici Mila Boškovića u Baru javili su policiji o požaru na automobilu parkiranom ispred stambenog objekta. Utvrđeno je da je riječ o “ševrolet kruzu” registarskih oznaka BR BJ-633, advokata Željka Šupljeglava, a izgorio je motor i prednji dio automobila. Vatrogasci su sa jednim vozilom brzo lokalizovali požar, ali je ipak nastala velika materijalna šteta.

Šupljeglav je izjavio da je u Baru sudija i advokat od januara 1993, te da je navikao na svakakve reakcije stranaka i sa jedne i sa druge strane, ali da je teško dati racionalni komentar, kad neko oštećuje tuđu imovinu, jer tako može biti ugrožena i njegova porodica i prijatelji.

Zamjenik Osnovnog tužioca u Baru tuži Radovan Đurišić istakao je da je angažovan vještak koji će utvrditi da li je riječ o samozapaljenju ili paljenju vozila, dok je po riječima sudskog vještaka Radovana Popovića, „požar najvjerovatnije namjerno izazvan, tako što je prednji dio automobila poliven zapaljivom tečnošću“.

Ž.M.

Portal Analitika