Turizam

Metubes početkom aprila

2601metubes
M
etubes, koji predstavlja jedan od najvažnijih turističkih sajmova na području bivše Jugoslavije, biće održan početokom aprila u Budvi.

Metubes početkom aprila
Portal AnalitikaIzvor

Na sajtu Jadranskog sajma, koji je organizator te manifestacije, navodi se da je Metubes najznačajniji turistički događaj u oblasti promocije i prodaje turističkih kapaciteta u Crnoj Gori.

Sajam, koji se održava 23. put, obuhvata prezentaciju turističkih destinacija, smještajnih kapaciteta, ugostiteljskih objekata i usluga, programa turoperatora i turističkih agencija, prevoznika u funkciji turizma, organizatora kongresa, kulturnih, sportskih i drugih manifestacija.

“Raznovrsne segmente upotpunjuju i proizvođači, prodavci i distributeri opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo, opreme i kozmetike za spa i wellness centre, opreme za kazina i igraonice, kao i za upražnjavanje raznih vidova aktivnog odmora i turizma”, rekli su iz Jadranskog sajma.

Nezaobilazni segment, kako su objasnili, čini ponuda pratećih djelatnosti u funkciji razvoja turizma, odnosno obrazovne institucije, advertising agencije, softverske agencije, medijske kuće, osiguravajuća društva, telekomunikacijske ustanove i agencije za zapošljavanje.

“Broj izlagača, posjetilaca i medijska zastupljenost, pokazatelji su da je riječ o jedinstvenoj sajamskoj platformi koja uz minimalna ulaganja i organizacioni napor pruža mogućnost ostvarivanja značajnih komercijalnih efekata”, ocijenili su iz Jadranskog sajma.

Na istom mjestu, u zajedničkom terminu održavaju se dvije jubilarne sajamske manifestacije, sajmovi hrane i ekologije.

Metubes će biti održan od 3. do 5. aprila.

Izvor: MINA; foto: montenegro.travel

Portal Analitika