Društvo

Brnović osvojio EUSA nagradu za sportsku fotografiju

2201eusatakmicenjeok
E
vropska univerzitetska sportska asocijacija je i ove godine organizovala takmičenje pod nazivom "EUSA photo competition", odnosno izbor najbolje fotografije sa Evropskih univerzitetskih šampionata u 2013. godini, saopšteno je Portalu Analitika iz Studentskog sportskog saveza.

Brnović osvojio EUSA nagradu za sportsku fotografiju
Portal AnalitikaIzvor

Pod pokroviteljstvom EUSA lani su organizovana univerzitetska prvenstva u 17 različitih sportova (badminton, ragbi, stoni tenis, odbojka, rukomet, fudbal, karate, košarka, futsal, odbojka na pijesku, basket 3x3, tenis, veslanje, golf, bridž, džudo i tekvondo).

-Od velikog broja pristiglih fotografija Studentska komisija EUSA je izabrala četiri najbolje, među kojima se nalazila i fotgrafija Borisa Brnovića, zvaničnog fotografa Studentskog sportskog saveza Crne Gore, urađena tokom Evropskog univerzitetskog prvenstva u tenisu, održanog od 1. do 9. septembra u Baru. Posjetioci zvanične stranice EUSA na Fejsbuku su glasali za neku od fotografija, a ubjedljivu pobjedu je ostvario Brnović sa preko 250 glasova više od drugoplasirane- navodi se u saopštenju.

Portal Analitika